produkteve QENDRA

Ne kemi qenë të përkushtuar për R&D dhe prodhimin e pajisjeve të transmetimit të naftës për më shumë se 30 vjet dhe jemi rritur të jemi një nga prodhuesit e linjës së parë në këtë industri në Kinë.

© 2022 Zhejiang KOEO Petroleum Machinery Co., Ltd, Të gjitha të drejtat e rezervuara
whatsapp