производи ЦЕНТАР

Ние сме посветени на истражување и развој и производство на опрема за пренос на нафта повеќе од 30 години и станавме еден од првите производители во оваа индустрија во Кина.

© 2022 Zhejiang KOEO Petroleum Machinery Co., Ltd, Сите права се задржани
whatsapp