tala fou

Fua tafega lelei

Aso: 2019-Iun-Mon   

dfaf (1)

Su'ega fa'alelei lelei mita mita-PD Meter

A o'o mai i le fuaina o le aofa'i o fua faatatau o le tafe mo le vai, e leai se mea e sili atu nai lo mita tafe o lo'o fa'aaogaina i fa'aoga eseese e fa'atatau i vaega eseese o galuega.O lo'o fa'aogaina le mita fa'asolo lelei o lo'o i totonu o le maketi mo le tele o talosaga maualuga, ma e tofu i latou ma tulaga lelei eseese, tau aoga, foliga, masini, ma fa'amatalaga.

Su'ega lelei O mita tafe o ituaiga ia o mita tafe e talafeagai mo le fuaina o le tafe o le vai.E manatu lelei fo'i nei mea mo talosaga e mana'omia ai le fa'aogaina o se mita fa'ainisinia faigofie.I se tulaga lautele, o se mita tafega lelei e aofia ai se potu poʻo se pu e faʻatapulaʻa ai le tafe.O lo'o tu'u i totonu o le potu se masini fa'ata'amilo po'o le fa'afo'i mai e fa'atupu mai ai vaega ta'i'ese'ese mai le vai tafe.E ala i iunite mita PD, e vaevae le vai i fa'aputuga sa'o fa'atatau ona toe faitaulia lea e se tusi resitala feso'ota'i.Talu ai o fua fa'aopoopo uma o lo'o fa'atusalia se voluma ma'oti, o nei ituaiga mita e fa'aaogaina lautele mo le fa'aputuina otometi ma fa'amaumauga tau tupe.

O le a le Meter Flow Displacement Positive?

Ina ia fa'amalamalamaina le masini, o le a le mita o le tafega lelei (PD)?- O se mita faʻainisinia e sili ona faʻaoga mo mea e le pala ma mama.Ona o le mafai ona fuaina le tele o vai e aofia ai e oo lava i mea e maualuga le viscosity, o lenei mita tafe e sau ma le tele o mea lelei.

E ta'ua fo'i o so'o faigaluega i fua fa'atatau o le tafe, o lenei masini e fua ai le fua o le tafe e fua ai le tafe o se mea vai e ala i le fa'ataga e fealua'i i totonu o se faiga fa'aopoopo.A fa'aogaina mo mea tau alamanuia, PD flow meters e lauiloa mo lo latou gafatia e fua ai le tele o fua fa'atatau o le suavai ma le sa'o ma le faigofie.

Su'ega Lelei (PD) O mita tafe o meafaigāluega e fua ai le tafe e fua ai le tafe e ala i le pasi atu o se voluma sa'o o le sua i suiga taitasi.O mita tafe PD o meafaifa'aili sa'o o latou vaega fe'avea'i totonu o lo'o lokaina fa'atasi ma le tele o le vai o lo'o fealua'i ile mita tafe.

O le Meter Su'esu'e Lelei o se ituaiga mita tafe e mana'omia le sua e fa'ainisinia ai vaega i totonu o le mita ina ia mafai ai ona fua le tafe.O mita tafega lelei (PD) e fuaina ai le fua o le tafe o se sua fealua'i po o le kesi e ala i le vaevaeina o le alalaupapa i ni voluma tumau, mita (fa'aopoopoga fa'ai'u po'o voluma o le sua).

E fa'afefea ona galue le mita o le tafega lelei?

dfaf (4)

O se talafaatusa autu o le uuina lea o se pakete i lalo ifo o se paipa, faatumu i se tulaga faatulagaina, ona sui vave lea i se isi pakete ma le taimi e faatumu ai pakete (po o le aofaiga atoa o pakete mo le "totalized" flow) .Faatasi ai ma le mamafa talafeagai ma le tau o le vevela, e mafai ona faʻamaonia saʻo le fua o le tafe.

Koeo M laina mita o mita suiga lelei.Ua mamanuina mo le fuaina o le suavai i le tausiga-siitia ma le faagasologa-pulea talosaga.E mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le pamu poʻo le kalave faʻafefe.Ona o la latou mamanu faigofie, e faigofie ona tausia, ma faigofie ona fetuunai i faiga eseese.

O le fale mita (1) ua mamanuina i ni po'o fa'a'ai (2).Tolu rotors, o le rotor poloka (3) ma le lua displacement rotors (4, 5), liliu i synchronized sootaga i totonu o pores.O le rotors e tolu o loʻo lagolagoina e le faʻapipiʻiina o papatusi (6, 7).O pito o le rotors e faʻapipiʻi atu i totonu o paʻu paʻu.O le mea faʻapipiʻi rotor (8) o loʻo tuʻuina i le pito o le rotor poloka.O mea faʻaogaina o le rotor gears (9, 10) o loʻo tuʻuina i luga o pito o le rotors displacement.O nei mea e fausia ai le fesoʻotaʻiga faʻatulagaina taimi i le va o rotors e tolu.
dfaf (2)
A'o alu le vai ile fale mita, e liliu le fa'apotopotoga rotor.O le vai e malepe i ni vaega tutusa e ala i rotors liliu.E tupu fa'atasi le su'esu'e.A'o ulu atu le vai, o le isi vaega o le sua o lo'o vaevae ma fuaina.I le taimi lava e tasi, o le vai o loʻo i luma atu o loʻo alu ese mai le mita ma i totonu o le laina lafoaʻi.Talu ai ona o le tele o faʻamau e iloa, ma o le aofaʻi tutusa o le sua e pasi i le mita i taimi taʻitasi taʻamilosaga o le rotor poloka, o le aofaʻi saʻo o le vai na pasia i le mita e mafai ona faʻamaonia i se maualuga maualuga o le saʻo.

O lenei gaioiga fa'ata'amilomilo moni o lo'o fa'asalalauina e ala i le fa'apipi'i fa'amau, o le mea e fa'aogaina ai foliga, o le mea e fa'afetaui ai le ta'avale, ma le fa'atonu i le fa'aputuga ma le fata.O le gaioiga moni o gaioiga fa'ata'amilomilo o lona uiga o le sa'o sa'o, talu ai o le fa'ailoga o le resitara o lo'o i ai sa'o le maliliega ma le voluma sa'o i so'o se taimi.I so'o se tulaga i le taamilosaga, o le mita tino, le rotor poloka, ma le itiiti ifo ma le tasi o le rotors displacement fausia se fa'amaufa'ailoga capillary fa'aauau i le va o le oloa i luga e le mitaina ma le oloa i lalo.

Talu ai ona o le oloa e vavaeeseina e le faʻamaufaʻailoga capillary, e leai se faʻafesoʻotaʻi uʻamea-i-metala e manaʻomia i totonu o le elemene mita.O lona uiga e leai se ofuina, ma le leai o se ofuina o lona uiga e leai se fa'atuputeleina o sese, o lona uiga e leai se fa'aletonu i le sa'o.

I totonu o le elemene mita, o luga o le faʻaipoipoga o luga ole mafolafola poʻo foliga faʻataʻitaʻi ma vaega e saʻo le masini.O nei fa'agaioiga fa'aoga faigofie, fa'atasi ai ma le mea moni e leai se fa'agasologa po'o se fa'agaoioiga i totonu o le masini, e fa'ataga ai le fa'apalepale vavalalata ma faifai pea i totonu o mita suiga lelei a Koeo.

O le oloa o loʻo tafe i totonu o le mita e faʻaaogaina ai se malosi malosi o loʻo i le itu taumatau i foliga o le rotors displacement.O le mita ua mamanuina ina ia i ai i taimi uma i totonu o se vaalele faalava le rotor shafts.O nei mea moni e lua e maua ai le leai o se tui axial.O le mea lea, Koeo lelei displacement mita e le manaʻomia ni faʻamaʻi faʻamalosi poʻo ni paʻu tui, ma otometi lava ona sailia e le rotors le totonugalemu o le vaitafe i le va o papatusi e lua-faʻaitiitia le ofuina i le va o pito o le rotors ma le paʻu ipu.Toe tasi, leai ni fa'ai'uga fa'aofuofu o lona uiga e leai se vaivai u'amea ma leai se fete'ena'iga.

dfaf (3)

Koeo positive displacement mita e faia i mea eseese e fetaui ma oloa eseese.Ona o la latou mamanu e leai se ofuina, faʻamaufaʻailoga capillary, ma mita faʻataʻavalevale tulaga ese, Koeo positive displacement mita e maua ai le saʻo saʻo, umi le ola galue, ma le faʻalagolago faʻapitoa.

 

Fa'ailoga ma mea lelei.

• O mita fa'asolo lelei e mafai ona fuaina le tafe fa'afuase'i, matua maualalo le tafe, ma vai e toetoe lava o so'o se viscosity.O le mita PD e gaoioi vave pe a iai le gaioi o le sua, ma fa'afuase'i ona taofi pe a taofi le gaioi o le vai.

• O le fuaina o le mita le lelei e le afaina i le viscosity o le sua, mafiafia po'o le vevesi i totonu o le paipa.O vai uma e le mafai ona fa'aogaina o le a tutusa le voluma ma e le mana'omia le fa'asa'o o le mita e fa'atatau i nei mea.

• Sa'o maualuga

• Pa'u maualalo le mamafa

• fetuutuunai fa'avasegaina stepless

• La'ei le mamanu vane taui

• Faitauina fa'ainisinia po'o fa'aeletonika

• E talafeagai mo le tele o ituaiga vai

• O mita fa'asolo lelei e masani ona ofoina atu le sa'o maualuga e tusa ma le ±0.1% o le sao o le tafe i nisi taimi.E sili atu le sa'o o mita o le iunite pe a fa'ateleina le viscosity o le sua.

• E maua ai fo'i e mita PD e sili ona lelei le toe fai lea e mafai ona maualuga e pei o le 0.05% o le faitau.

• E mafai ona galue mita PD e aunoa ma le fa'aogaina o le eletise.E le gata i lea, latou te le manaʻomia saʻo i luga ma lalo paipa e faʻapipiʻi ai.

• PD mita o lo'o iai ile lapopo'a e o'o ile 12 inisi.

• E mafai ona o'o i le 100:1 le maualuga o lo latou fa'ai'uga.

• Talu ai o mita PD e la'ititi lava le kilia i le va o latou vaega sa'o-masini, o le ofuina vave e a'afia ai lo latou sa'o.O le mea lea, o nei ituaiga mita e masani lava e le fautuaina mo le fuaina o slurries poʻo vai abrasive.

• E masani ona fa'aogaina mita vai lelei mo aiga.

• O le sa'o lelei o mita fe'avea'i lelei e fa'alagolago i le fa'atuatuaina o le fa'amaufa'ailoga capillary e fa'aogaina e tu'u'ese'ese ai le sua o lo'o alu atu i ni vaega fa'apitoa.Mo le mauaina o le sa'o mana'omia ma le mautinoa o le mita PD o lo'o galue lelei, e mana'omia se faiga fa'amama.O lenei faiga faamama e tatau ona lava le gafatia e aveese ai vaega tetele tetele faapea foi ma le kasa mai le tafe o le suavai.

• O mita fe'avea'i lelei e galue i luga o se faiga fa'aoga faigofie.O mita fe'avea'i lelei e aofia ai rotors fa'apipi'i sa'o mo le fuaina o le tafega o le sua.O voluma tumau o le vai o lo'o fa'agaoioi i le va o rotors.O le taamilosaga o nei rotors e faʻatatau saʻo i le tele o le vai o loʻo faʻagaioi i luga.

• O lo'o aofia ai se masini fa'aeletonika fa'atotonugalemu i totonu o se fa'ata'ita'iga mita PD masani lea e faitaulia le aofa'i o suiga o le rotor.E fa'aaoga lea numera faitau e fa'atatau ai le voluma o le vai ma le fua o le tafe.

• E tele auala e mafai ona fau ai le Rotor o se mita fa'asolo lelei.

• E mafai ona fa'aogaina ni mita fe'avea'i lelei mo vai uma e le'i fa'apalapala pei o suau'u fa'avevela, suau'u lubrication, mea fa'aopoopo polymer, ga'o manu ma fualaau faisua, vaitusi lolomi, freon, ma isi.

whatsapp