indeks

Tekst alternativOGM-15 METER FLOW

PërshkrimPërshkrim

OGM-15 METER FLOW

 

OGM-15 është një matës elektrik i marsheve ovale i përshtatshëm për monitorimin e shpërndarjes së vajrave me një gamë të gjerë viskoziteti.

Matësi është i pajisur me një ekran dixhital dhe disponohet edhe në versionin pulser.

Matësi elektronik i marsheve ovale Koeo OGM-15E, i projektuar për të matur vajrat lubrifikues.

Shpejtësia e rrjedhjes deri në 30 l/min.Lexim i saktë në +/- 0,5% me presion maksimal deri në 70 Bar.

I përshtatshëm për monitorimin e shpërndarjes së vajrave me një gamë të gjerë viskoziteti.

Matësi është i pajisur me një ekran dixhital dhe disponohet edhe në versionin pulser.

Mund të përdoret me grykën e vajit Koeo K400.

 

 

 

"

 

Specifikime teknike

Numri i modelit OGM-15
Gama e rrjedhjes 1-35L/min
Saktësia ±0,5%
Përsëritshmëria ≤0.3%
Matja standarde Litër/USGallon/IMP gallon
Presioni maksimal 70 Bar

Tekst alternativDërgo kërkesë

whatsapp