индекс

Алтернативен текстВртлива за спојување на цревото за гориво

ОписОпис

 Вртлива за спојување на цревото за гориво 

Материјал: месинг бакар

Големина: 3/4'', 1''

Ротационо 360 степени

100 парчиња еден кантон

Подобро кажете ни го вашиот локален надворешен дијаметар на цревото, во спротивно може да се олабави

Техничка спецификација

 

Големина 3/4'', 1''
Материјал Месинг
Ротари 360 степени

Алтернативен текстИспрати барање

whatsapp